Innolux

Kotimainen ja kestävä henkilöstölahja, joka tukee hyvinvointia

Miksi Innolux- kirkasvalolaite on paras joululahja?

Tutkitusti yksi tehokkaimpia keinoja parantaa hyvinvointia syys-talvikaudella

Lisää työtehokkuutta

Nostaa elämänlaatua

Kotimaassa valmistettu, haluttu design-tuote

Arvostettu ja kestävä lahja

Katso kirkasvalot

Mietitkö, mikä on sopiva tapa kiittää yhteisön jäseniä pimeän syksyn päätteeksi?

Joululahja työntekijöille on keino viestiä yrityksenne arvoista. Henkilöstön kuljettaminen etelän aurinkoon keskellä kaamosta voi olla liian suuri investointi. Voit kuitenkin tarjota työntekijöillesi pirskahduksen auringonkaltaista piristystä kotimaisella kirkasvalolla.

Valon alhainen määrä syksyllä aiheuttaa kaamosoireita. Aamulla ei ole virkeä olo, unen tarve lisääntyy ja vireystila on jatkuvasti normaalia alhaisempi. Vuorokausirytmi häiriintyy.

Kirkasvalohoito on tehokkain keino synkronoida vuorokausirytmiä ja nostaa vireystasoa. Kirkasvalon vaikutuksen alaisena ihmiset suorituvat paremmin tarkkaavaisuutta ja työmuistia vaativissa tehtävissä.

Lue kirkasvalohoidon vaikutuksista täältä

Innolux joululahjatuotteet

Kirkasvalolaitteemme ovat saavuttaneet pysyvän läsnäolon vahvan hyvinvoinnin tuojina kaudesta toiseen.

Hinnat ovat verkkokaupan hintoja, pyydä tarjous tai lataa lahjakatalogimme.

INNOLUX-VALAISIN ON KESTÄVÄ VALINTA

Meillä on lähes 30 vuoden kokemus terveysvaikutteisten valaisinten tutkimuksesta ja suunnittelusta. Olemme miettineet tuotteissamme kaiken valmiiksi, jotta voit tehdä huolettoman ja varman valinnan.

Innoluxin kirkasvalot ovat suomalaista käsialaa: valmistamme ja lähetämme ne suoraan Keravan tehtaaltamme. Jokainen tuote on suunniteltu huolella pohjoismaalaisten huippusuunnittelijoiden toimesta.  Valitsemme myös laadukkaat materiaalit itse. 

Kirkasvalolaitteemme ovat napanneet Tekniikan Maailma -lehden kirkasvalolaitetestissä kolmoisvoiton vuonna 2019, joten ne vakuuttavat myös teknisillä ominaisuuksillaan. 

Suosimme valaisimissamme pitkäkestoisia ledejä, joiden käyttöikä on jopa 50 000 tuntia. Lahjansaaja saa siis tehokkaan ja turvallisen valaisimen minimaalisella sähkönkulutuksella.

Lue lisää aiheesta

Asiakaspalaute

"Haluamme tukea työntekijöidemme jaksamista niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tilikautemme yhtenä teemana on ollut työhyvinvointiin panostaminen, ja Innoluxin kirkasvalot sopivat tähän teemaan hyvin. Moni on huomannut positiiviset vaikutukset uneen ja vireystilaan."

– HR Business Partner Annika Männistö, Oscar Software Oy

"Henkilöstöpalaute ainakin omalta tiimiltäni on ollut todella positiivinen: kestävä, laadukas ja hyödyllinen lahja. "

–  Sari Törmälä, myynti- ja markkinointijohtaja, Oscar Software Oy

Lue Oscar Softwaren kokemuksesta

Lataa lahjakatalogi