HALLWAY LIGHTING

Ihanne riippuvalaisin Harmaa Riippuvalaisin Innolux

WELCOME HOME - LIGHTING FOR THE HALLWAY

When looking for lighting for the hallway, it’s advisable to review the basics and list your own essential needs. The use of the hallway varies according to the occupants’ needs, and should therefore be able to adapt to changes over the years. You may want to consider whether you want simple practicality, a touch of elegance, or perhaps both in just the right proportion.Hallway lighting is one part of the bigger picture, and its compatibility with the rest of the interior should be considered. For example, if the hallway opens clearly into the living room, it’s good to think about matching the color temperatures of the lighting, making it easier to create a cozy atmosphere. On the other hand, it is also worth considering the differences between rooms, highlighting their individual features and functionalities. In a hallway, however, effective lighting is usually always the priority.


VALO VIE PERILLE 

Tilana eteinen voi usein olla ikkunaton, jolloin se jää vaille suoraa luonnonvaloa. Valitessasi valaisimet eteiseen päivittäin toistuvaan käyttötarpeeseen on hyvä muistaa riittävä valaistusvoimakkuus: 150–200 luksia takaavat sen, että arki luistaa vuoden- tai vuorokaudenajasta riippumatta. Niin aamuhämärän kuin illan pimeyden taklaavat Innoluxin häikäisemättömät designvalaisimet. 

Eteisen valaisimet ovat oodi käytännöllisyydelle, jonka loisteessa voit tuntea tyytyväisyyttä panostuksestasi jokaisen kiireisen aamun sujuvuuden helpottuessa. Mieti myös huoneen eri kulmien ja esimerkiksi oviaukkojen sijaintia suhteessa valaisimiin. Voit pohtia, riittääkö yksittäinen valopiste kattamaan kaikki tarpeet vai tarvitaanko kohdevalaistusta, jotta avaimet löytyvät ja kumisaappaat päätyvät oikeisiin jalkoihin – myös perheen pienimmillä. Yki 600 Saarni Plafondi Innolux

MILLAINEN TILA, SELLAINEN TARVE 

Plafondit ovat tilaa säästävän luonteensa sekä laajan valokehänsä ansiosta suosituimpia valaisinvalintoja eteiseen. Vaivatta kattoon kiinnitettävä valaisin tuottaa erinomaista yleisvaloa, vastaten mainiosti vaativiinkin perustarpeisiin. Plafondista saat luotettavan päivittäisen kumppanin, joka niin haluttaessa voi huomaamattomuudessaan sulautua täysin ympäristöönsä.

Tutustu esimerkiksi Innolux Jasmina-valikoimaan, tai Lisa Johansson-Papen kädenjälkeen Amanda- sekä Anni-plafondeissa. Veikeämpää ilmettä on mahdollista tuoda eteisen valaistukseen myös suoraan kattoon kiinnittämällä. Mallistostamme löydät pehmeäpiirtoiset Laguna- ja Triple-plafondit sekä terävämpään geometriseen lookiin luottavat Zio- ja Zeneos-valaisinveljekset. Kestosuosikki Yki on kolmella koko- ja neljällä värivaihtoehdollaan muuntautumisen mestari, jolle löytyy varmasti paikka myös elämäntilanteen haastaessa jo tehtyjä valintoja. 

Erityisesti eteisen valaisimet tulee sijoitella käytössä olevan tilan ehdoilla. Monesti pitkänomaiset tai muutoin ahtaat tilat vaativat ottamaan huomioon tarvittavat funktiot, jotta toiminnallisuus ei vaarannu. Eteinen on usein myös kauttakulkutila muihin huoneisiin, jolloin oviaukot ja ovien aukeamissuunta pitää miettiä tarkoin, erityisesti käytettäessä riippuvalaisimia, joiden kohdalla ripustuskorkeus on oleellinen.  

Cafe 370 riippuvalaisin Valkoinen Riippuvalaisin Innolux

AINA OIKEA VALINTA 

Kun hankit laadukkaat valaisimet eteiseen, takaat sesongista toiseen runsaasti ilahduttavaa loistetta. Useamman valopisteen hankkimalla saat enemmän valoa ja samalla sisustuksellisia vaihtoehtoja. Viemällä valaisimet kohdistetusti lähelle avainnaulakkoa, kenkätelinettä tai peiliä, helpotat lähdön hetkiä ja saapumisen sujuvuutta. Voi muuntaa tunnelmaa tilanteen vaatimalla tavalla: sytyttämällä vain valitut silmänilot siirrytään jokapäiväisestä käytännöllisyydestä juhlavaan vastaanottoon. 

KÄYTÄNNÖLLINEN MONITOIMITILA

Oletko ajatellut, että eteisen valaisimet ovat myös mahdollisuus luoda ihania tunnelmia ja korostaa haluttuja kohtia? Eteisen luonne käytännöllisenä monitoimitilana ei ehkä luonnostaan ole esteetikon unelma, mutta pienillä panostuksilla voi nostaa mieluisia yksityiskohtia. Kun tilan koko sen sallii, hyödynnä epäsuoraa valoa asentamalla ryhdikkäät Leena-seinävalaisimet tai ehkä valintasi kohdistuu ajattoman tyylikkääseen Carin-malliin. Arvokkaan hallimainen tunnelma ilahduttaa päivittäin sekä sinua että vieraitasi! Eteisen valaisimet ovat käyntikortti kotiisi, jotka ovat vastassa ensimmäisenä ja hyvästelemässä viimeisenä.