Joululahjat työntekijöille

Joululahjat työntekijöille


Valovoima miniJoululahjat työntekijöille Innoluxilta:

  • Tue henkilöstön hyvinvointia
  • Valitse kotimainen lahja
  • Ei kertakäyttöisyydelle, vaan pitkää iloa

Joululahjat työntekijöille ovat keino viestiä yrityksenne arvoista. Mietitkö, mikä on sopiva tapa kiittää yhteisön jäseniä pimeän syksyn päätteeksi?

Henkilöstön kuljettaminen etelän aurinkoon keskellä kaamosta voi olla liian suuri investointi. Voit kuitenkin tarjota työntekijöillesi pirskahduksen auringonkaltaista piristystä kotimaisella kirkasvalolla. Parasta on, että sen vaikutukset tarjoavat hyötyjä vuosiksi eteenpäin.

 

Henkilöstöpalaute ainakin omalta tiimiltäni on ollut todella positiivinen: kestävä, laadukas ja hyödyllinen lahja. –  Sari Törmälä, myynti- ja markkinointijohtaja, Oscar Software Oy

 

Moni on saanut työuransa aikana lukemattomia tekstiilejä, lahjakoreja, herkkuja ja juhlapulloja. Mutta kuinka moni niistä päätyy oikeasti pitkäaikaiseen käyttöön tai edistää hyvinvointia pitkässä juoksussa?

Kestävien valintojen lisäksi moni arvostaa lahjassa kotimaisuutta ja monikäyttöisyyttä.

Kokosimme sopivimmat joululahjat työntekijöille, joilla et voi mennä pieleen. Löydät sivuiltamme myös muut lahjaksi sopivat valaisimet. Mikäli haluat räätälöidyn tarjouksen, otathan meihin yhteyttä!

 

Suosituimmat joululahjat työntekijöille

Rondo LED Kirkasvalolaite

Tarjoa pala aurinkoa jokaiseen päivään. Rondo on tyylikäs kotimainen valaisin, joka on sekä lääkinnällinen kirkasvalolaite että erinomainen yleisvalo työskentelyyn.

Aamutunteita kirkasvalo herättää tehokkaasti päivään ja auttaa pitämään yllä hyvää työvireyttä. Myöhemmin päivällä valaisin on helppo säätää tarjoamaan hyvää yleisvalaistusta.

Kompaktin muotonsa ansiosta Rondo on helposti siirreltävissä ja se sopii monenlaisille tasoille niin kotona kuin toimistolla.

Rondo kirkasvalo

Red Go Punavalolaite

Punavalot ovat hyvinvoinnin uusi musta. Red Go punavalolaitteemme säteilee sekä lähi-infrapunavaloa että punavaloa, joilla on tutkitusti todennettuja terveyshyötyjä mm. ihon ja kudosten hyvinvointiin.

Red Go on suunniteltu liikkuvan ihmisen tarpeisiin, sillä se mahtuu hyvin kämmeneen ja kulkee vaivatta mukana kaikkialle. Etenkin hyvinvointia arvostavat henkilöt ihastuvat varmasti helppokäyttöiseen punavalolaitteeseen: punavalo stimuloi tehokkaasti ihon ja hiusten uusiutumista, jolloin iho näyttää terveemmältä ja puhtaammalta. 

RED Go punavalolaite

Red S Punavalolaite

RED S on itsehoitolaite, joka tarjoaa punavalon ja lähi-infrapunavalon hyödyt miellyttävän suurella valaistuspinnalla. Punavalolaitteella on mahdollista hoitaa sekä ihoa, että esimerkiksi kipeitä niveliä, selkää tai polvia tehokkaasti yksi alue kerrallaan.

Myös RED S on helposti siirreltävissä, sillä kokonaispaino on vain 2,3 kg. Voit käyttää laitetta joko pöydällä tai esimerkiksi kattoon ripustettuna. 

Aamuni ovat virkeämpiä ja kirkasvalo antaa virtaa koko päivään. Olen myös huomannut nukahtavani illalla helpommin. Tyylikästä valaisinta ei tarvitse piilottaa kaappiin, vaan se on osa sisustusta.

–  Sari Törmälä, myynti- ja markkinointijohtaja, Oscar Software Oy

RED S punavalolaite

Pidä huolta työntekijöistäsi

Kirkasvalo tukee tutkitusti hyvinvointia ja jaksamista, ja siten myös suorituskykyä töissä. Etenkin pimeinä talvikuukausina kirkasvalon energisoiva ja motivaatiota lisäävä vaikutus voi olla merkittävä ilo jokaiseen työpäivään. Kun työntekijäsi voivat hyvin, koko yritys voi hyvin ja suoriutuu paremmin.

Kirkasvalot sopivat sekä työpaikoille että kodin etätyöpisteille. Voit käyttää kirkasvalojamme sekä vireyttä lisäävinä hoitolaitteina, että erinomaisina yleisvaloina. Hyvä valaistus tukee silmien terveyttä ja auttaa ylläpitämään keskittymiskykyä.

Valitse tänä vuonna joululahjat työntekijöille, jotka edustavat kotimaisuutta, hyvinvointia ja terveyttä. Mikäli olet yrityksen edustaja, ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan tarjouksen.

Lataa joululahjakatalogimme

 

Innolux-valaisin on kestävä valinta

Meillä on lähes 30 vuoden kokemus terveysvaikutteisten valaisinten tutkimuksesta ja suunnittelusta. Olemme miettineet tuotteissamme kaiken valmiiksi, jotta voit tehdä huolettoman ja varman valinnan.

Innoluxin kirkasvalomme ovat suomalaista käsialaa: valmistamme ja lähetämme ne suoraan Keravan tehtaaltamme. Jokainen tuote on suunniteltu huolella pohjoismaalaisten huippusuunnittelijoiden toimesta.  Valitsemme myös laadukkaat materiaalit itse. 

Kirkasvalolaitteemme ovat napanneet Tekniikan maailman kirkasvalolaitetestissä kolmoisvoiton vuonna 2019, joten ne vakuuttavat myös teknisillä ominaisuuksillaan. 

Suosimme valaisimissamme pitkäkestoisia ledejä, joiden käyttöikä on jopa 50 000 tuntia. Lahjansaaja saa siis tehokkaan ja turvallisen valaisimen minimaalisella sähkönkulutuksella.

Epic kirkasvalo

Oletko hankkimassa useampia valaisimia kerralla? Pyydä tarjous!

 

Räätälöimme mielellämme yrityksellenne sopivan kokonaisuuden, jolla varmistat ikimuistoiset joululahjat työntekijöille. Kerro meille, montako lahjansaajaa sinulle on mielessä, ja mikäli jokin erityinen tuote herätti mielenkiintosi. Palaamme pian asiaan ja voimme keskustella juuri teille sopivasta kokonaispaketista.

Meillä työskentelee noin 20 ammattilaista ja vastaamme sinulle suoraan Keravan tehtaaltamme.

Asiakaspalvelu:

 

Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-16:30

+358 9 4272 0637

asiakaspalvelu@innolux.fi

 

Voit myös selata koko valikoimaamme osiossa: Tuotteet

Lue lisää:

Kirkasvalohoidosta

Punavalohoidosta