Pohjoisen valovoimaa

Me pohjoisen asukkaat tiedämme, miten tärkeä valo on paitsi näkemisen, niin myös hyvinvoinnin kannalta. Innoluxilla me haluamme tuoda maailmaan lisää hyvää valoa.

INNOLUX

Innolux-tuotemerkin takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innojok on kotimainen valaisinvalmistaja ja valaistuksen asiantuntija.  Valaisimemme edustavat ajatonta skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta.

Valaisintemme suunnittelijoihin kuuluu sekä Suomen tämän hetken mielenkiintoisimpia nimiä että maineikkaimpia suunnittelijoita 1950-60-luvun kultakaudelta. Uustuotannossamme olevat klassikkomallit ovat merkittävä osa suomalaista valaisinhistoriaa. Ylpeänä pidämme huolta meille uskotuista valaisinmuotoilun klassikoista, ja aivan yhtä innostuneena kehitämme ja luomme uutta.

Innolux-tuoteperhe kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.  Upeat tuotteet, osaava ja reilu asiakaspalvelu sekä nopeat toimitusajat ovat tehneet Innojokista Suomen johtavan valaisinyrityksen. Ammattitaitomme on johtanut myös laajaan yhteistyöhön arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja insinöörien kanssa.

INNOLUX MALLISTOT

Innoluxin kolme valaisinmallistoa ovat Innolux HeritageInnolux Health ja Innolux Core. lnnoluxilla on myös laaja valikoima julkitiloihin sopivia, ajattomia design-valaisimia, joiden valaistusominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tuotteemme ovat muunneltavissa projektikohtaisesti ja valmistamme valaisimia myös mittatilaustyönä.

AIDOSTI KOTIMAINEN

Meille Innoluxilla on sydämen asia suunnitella ja valmistaa laadukkaita Design-valaisimia sekä kirkasvalo-laitteita Suomessa. Tuotannostamme yli 80 % onkin suomalaista alkuperää. Olemme toiminnallamme ansainneet Avainlippu- ja Design from Finland -merkkien käyttöoikeuden.

Innoluxilla työskentelee noin 20 henkilöä, ja oma valaisintuotantomme tapahtuu Keravalla. Kotimaisen alihankintaverkoston kautta työllistämme lisäksi tuplasti tuon määrän ihmisiä. Näemmekin valtavasti vaivaa etsiessämme Suomessa toimivia yhteistyökumppaneita toteuttamaan valaisimiin kuuluvia työvaiheita. Alihankkijamme ympäri Suomea valmistavat meille erilaisia valaisinkomponentteja ja kupuja. Suomessa myös tehdään ja painetaan kaikki tuotteidemme pakkaus- ja painomateriaalit.

Innolux edistää omalta osaltaan suomalaista suunnittelua, innovointia sekä käsityötaitoa. Innolux-valaisinten  suunnittelijoihin kuuluu Suomen maineikkaimpia suunnittelijoita. Innolux tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden nuorille suunnittelijoille tuoda esiin oma näkemyksensä hyvästä valosta ja valaisinmuotoilusta.

Toimintamme on sertifioitu laatustandardi 9001:2015 mukaisesti. Laadunhallintajärjestelmämme on tarkastettu kirkasvalojen tekoa varten ja todettu soveltuvaksi.