INNOLUX PRO

Innolux projektivalaisimet ovat kirkkaasti paras ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Ammattilaistiimimme laaja-alaisen osaamisen valjastaminen käyttöösi on yhteydenoton päässä – onnistutaan yhdessä.Missionamme on luoda enemmän hyvää valoa.

Ota yhteyttä: myynti@innolux.fi

KOTIMAISEN DESIGNIN JUHLAA

Kotimaisena toimijana ymmärrämme neljän vuodenajan valaistustarpeet ja osaamme vastata pimeimpäänkin haasteeseen. Laaja, kolmeen mallistoon jakautuva valikoimamme on suomalaisen designin juhlaa, ja tavoittaa vaivatta myös erilaisten kohteiden toiminnalliset ulottuvuudet. Kirkasvalolaitteiden edelläkävijänä sekä yksilön hyvinvointi että tarkka näkeminen ovat tekemisemme tinkimättömiä lähtökohtia.

VALMIITA VALAISINKOKONAISUUKSIA TAI TÄYSIN RÄÄTÄLÖITYJÄ RATKAISUJA

Hyvän valon talo tarjoaa sekä valmiita valaisinkokonaisuuksia varastotavarana että kauttaaltaan räätälöityjä ja personoituja ratkaisuja, kuten täysin uniikkeja valaisimia, sekä tietenkin kaikkea tältä väliltä.

Uutuuseleganssi yllättää kesä-Suomen majoitushelmessä

Uutuuseleganssi yllättää kesä-Suomen majoitushelmessäOlipa suunnitelmasi selkeä tai luonnosmainen, me löydämme oikean suunnan. Olemme valmistaneet lukuisia projektikohtaisia valaisimia ja hallitsemme taidon muokata mallistomme valiota sinun tarpeisiisi.  

NOPEAT TOIMITUKSET JA KETTERÄT PROSESSIT

Erityistaitojamme ovat nopeat toimitukset ja ketterät prosessit, joilla taltutamme tiukimmatkin aikataulupaineet. Meiltä saat pulmattoman kokonaispaketin niin halutessasi:lisäämme toimitukseesi joustavasti myös laadukkaat valonlähteet.


OTA YHTEYTTÄ MYYNTITIIMIIMME

Joni-Petteri Ikonen
joni.ikonen@innolux.fi
+358 40 7028020

Mervi Laitinen
mervi.laitinen@innolux.fi
+358 40 940 2347

Pentti Toivonen
pentti.toivonen@innolux.fi
+358 40 585 5509

Ota yhteyttä