Multi M riippuvalaisin Valkoinen Riippuvalaisin Innolux

JUKKA JOKINEN & HEIKKI KONU

Teolliset muotoilijat

Jukka Jokinen ja Heikki Konu ovat kansainvälisesti palkittuja teollisia muotoilijoita. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta maistereiksi valmistuneet muotoilijat kuuluvat uuden pohjoismaisen muotoilun kärkeen ja ovat muun muassa olleet ehdolla Formex Nova -palkintoon.

Muotoilijoilla on älykäs minimalistinen lähestymistapa muotoiluun ja suunnittelutyössä korostuvat toiminnallisuus ja esteettinen kauneus. Suunnittelijoilla on oma muotoilutoimisto Jokinen Konu Design Oy, jonka ydinosaamiseen kuuluu laadukas tuote-, lasi- ja huonekalumuotoilu.


MULTI

Jukka Jokisen ja Heikki Konun suunnitteleman Multi valkoinen seinä-, pöytä- ja jalkavalaisimen näyttävän linjakas olemus syntyy suupuhalletun opaalilasin ja harjatun messingin solmiessa jalon liiton. Nivelletty varsiosaosa nostaa kiekkomaisen kerroksellisen lasikuvun tuoreeseen kulmaan muodostaen tasapainoisen kokonaisuuden. Valaisimen arvokkuutta hehkuva henki kohottaa koko tilan tunnelman tavoitellulle tasolle.

Kolmessa koossa valmistettava Multi riippumalli sai päivitetyn ilmeen: Multi valkoinen sai messinkisen putkimaisen kruunun, jonka läpi tekstiilijohto kulkee kohti kattokiinnitystä. Yhtenäisen, uudistetun ulkonäön myötä Multi valaisintuoteperhe on luontevaa sijoittaa lähekkäin tai nostaa eri tiloissa harkitun kokonaisuuden punaiseksi langaksi.

Tyylikäs Multi-sarja perustuu uudenlaiseen, modulaariseen muottiin. Suupuhalletusta lasista valmistettu Innolux Multi on paitsi laadukas, hyvää valoa antava valaisin, myös kaunis ja elegantti kodin sisustuselementti. Minimalistisen ja selkeän Multi-kokoelman estetiikka ilmentää muotoilijoidensa pohjoismaisia suunnitteluperiaatteita ja ajattelutapaa.