Habitaressa juhlitaan 30-vuotiasta – Innolux-designuutuudet loistavat kaudesta toiseen

Habitaressa juhlitaan 30-vuotiasta – Innolux-designuutuudet loistavat kaudesta toiseen


Luvassa on suunnittelukilpailun satoa ja suomalaisen designin merkkinimiä – inspiroidu syksyn uutuuksista ja ihanimmista klassikoista valon ja varjon inspiroimalla messuosastollamme! Kotimaisen laatutoimijan tuorein parhaimmisto vie uusiin näkemyksiin sekä elämykselliseen arkeen Suomen suurimmassa sisustustapahtumassa 13.-17.9.2023. Habitaressa nähtävillä on sekä tuttuja klassikoita että kiinnostavimpia uutuusvalaisimia Heritage-, Core- ja Health-mallistoistamme.

Tapio lattiavalaisin Innolux

Kotimaisen taideteollisuuden ehdoton merkkihenkilö on Tapio Wirkkala, jonka nimeä kantava lattiavalaisin on syysmallistomme uudistuotannon satoa. Suoralinjainen Tapio ammentaa geometrian ajattomista muodoista ja kurkottaa vaakamaisella olemuksellaan selkeän klassiseen seuraan. Messinkisin yksityiskohdin viimeistelty mestariteos on nyt saatavilla mustana ja valkoisena. Habitaressa pääset lisäksi kurkistamaan tulevaan: esillä on pian mallistoomme liittyvä Tapio-pöytävalaisin!

Suomalaisen muotoilun elävän legendan, Yrjö Kukkapuron omaan ateljeetaloon alun perin syntynyt leikkisä Perhonen vinkkaa silmää nyt myös pöytävalaisimena – kahdessa uutuussävyssä. Alkuperäisen lattiavalaisimen värikkään siipiosan, ilotulitusmaisena valoa siivilöivän sävykimaran rinnalle lanseerataan hillitymmät musta ja valkoinen, joiden kuultava olemus jakaa valonlähteen kirkkautta ympäristöön.

Innolux Perhonen pöytävalaisin valkoinen

Lisa Johansson-Pape on valaisinsuunnittelun luottonimi, jonka funktionaalinen ote tarjoaa onnistuneiden valaistusominaisuuksien ohella pohjoismaiseen makuun istuvaa estetiikkaa. Yksikertaisen eleetön Carin on pöytä- ja lattiavalaisimena trendeistä piittaamattomana aina iättömän tyylikäs. Eteerinen olemus korostuu jo aiemmin lanseeratun valkoisen rinnalla valaisinten pukeutuessa myös dramaattisempaan mustaan.

Kumpula-tuoteperheen tunnistaa lempeästä leppoisuudestaan, hyväntuulisuuden aito airut on juuri passeli kumppani hyvään valaistukseen. Aarre-riippuvalaisin tuottaa ympäristölleen hohtavan ja harkitun ilmeen. Uniikki käsityön tuntu varmistaa Multi-tuoteperheen säilyvän tuoreena kaudesta toiseen. Smusso-valaisinsarja perustuu kuvun viisteeseen, joka yksityiskohtana yhdistää pelkistetyn mallin kolmea kokoa. Hermanni-kirkasvalo luo loistetta pimeään kauteen ja on monipuolisesti säädettävänä erityisen sopeutuvainen kaveri kotiin.

Innolux Kumpula pöytävalaisin

Lisäksi luvassa on suunnittelukilpailun sadonkorjuu.

Messuosastollamme Innolux 30 -juhlavuoden suunnittelukilpailun voittokaksikko saa vihdoin astua esiin – kaikessa loistossaan. Suunnittelija ja hopeaseppä Vesa Nilssonin hattumainen Alba-riippuvalaisimen linjakas, kolmeen kokoon skaalautuva muoto syntyi yhdestä viivasta, ja ansaitsi koko kilpailun voiton. Toisen palkinnon lunasti Janita Heleniuksen luonnon innoittama Kielo-valaisinperhe – herkän esteettinen uutuus hyvän valon ystäville.

Innolux Alba riippuvalaisin