Nyt näkyy valoa ikkunassa – kuuletko koulutien kutsun?

Nyt näkyy valoa ikkunassa – kuuletko koulutien kutsun?


Carin pöytävalaisin

Kuva: Janina Pietilä, Asuntomessut 2022 Naantali, kohde 13 Villa Pinta
Yhteistyössä: Bo LKV (www.bo.fi/asuntomessut), kalustussuunnittelu ja stailaus: Bo LKV 

Kesän päättyessä on monen aika astua opinpolulle, joko aivan ensi kertaa tai jatkovuosien parissa. Samalla on hyvä hetki päivittää valaistustarpeet – onko ympäristö sellainen, että se tukee uusien haasteiden parissa parhaalla mahdollisella tavalla? Pimenevät illat ja aamut asettavat omat vaatimuksensa näkemiselle ja virkeydelle, joista huolehtiminen auttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja toivottavien oppimistulosten saavuttamisessa. 

Työpöydälle sopii asettaa luotettava kumppani, joka sekä auttaa kotitehtävien pähkäilyssä että sopii sisustukseen. Valinnanvaikeus voi tulla kohdalle valikoimiimme tutustuessa, mutta mainiointa on muunneltavuuden suomat mahdollisuudet. Pienen koululaisen pöydälle asettuu luontevasti siro Carin tai nivelvartisina käytännölliset Sipoo ja Inkoo. Työpöydän ja opiskelijan koon kasvaessa Pasila ja Tokio palvelevat varmasti, myös myöhemmin omaan boxiin siirryttäessä. 

Sipoo pöytävalaisin

Syksyn saapuessa kirkasvalo korvaa puuttuvan luonnonvalon, johdattaen läpi pimeän vuodenajan. Lääkinnällisen hoitovaikutuksen mielialavaikutuksen takaamiseksi ja vuorokausirytmin ylläpitämiseksi kirkasvaloannos on parasta nauttia heti heräämisen jälkeen. Kun sängyn vieressä palvelee Epic tai Valovoima Mini, saa aamu oivan startin. Lisäksi Innoluxin sertifioidut kirkasvalolaitteet, kuten Valovoima pöytä ja lattia tai Tubo toimivat luotettavina kumppaneina myös tarkassa työskentelyssä koululaisen arjessa, säädettävät valaisimemme antavat iloa ja valoa läpi päivän. 

Epic Kirkasvalolaite

Kaipaako oman sopen kokonaisilme kohennusta – kurkkaa riippuvalaisin- ja plafondivaihtoehtomme! Värinkaipuun kutsuhuutoon vastaavat mainioimmin modernin klassikon asemaan noussut Yki Nummen Kuplat hulppealla sävyskaalallaan, eikä tyylitaiturin sovi sivuuttaa monikromaattiseen ilmeeseen luottavaa Smusso-kolmikkoa. Candeo- ja Candeo Air -kirkasvaloihmeet ovat vallankumoukselliset olleessaan markkinoiden ensimmäiset riippuvalasinmallit, ja kahdella erityyppisellä valonlähteellä muuttuvasta loisteesta voi nauttia keinukytkintä kääntämällä. 

Laajakehäistä yleisvaloa antavat esimerkiksi pyöreänä hehkuva Jasmina, ilmeeltään tuunattava Yki tai unelmaiset kahden kokoiset Triple-plafondit. Helposti asenettavina ja kattoon kiinnittyvinä ne antavat eniten tilaa sille kaikelle muulle tärkeälle – elämän joskus rosoisellekin riemulle. 

Yki plafondi