Lahjaideat, joilla et voi mennä pieleen

Lahjaideat, joilla et voi mennä pieleen


modern artAiheuttavatko sopivat lahjaideat, tai niiden puute, sinulle joka vuosi stressiä? Jokainen tietää tunteen, kun enää ei vain kehtaa antaa jokavuotisia sukkia, boksereita, suklaarasioita tai koruja.

Kokosimme lahjaideat, joiden avulla onnistut varmasti. Parasta on tietää, että lahja ilahduttaa aidosti ja päätyy käyttöön.

Valitse varma lahja:

 • hyvinvointia ja kauneutta arvostavalle
 • teknologiasta kiinnostuneelle
 • sisustajalle tai
 • kestäviä valintoja ja kotimaisuutta arvostavalle

  Katso lahjaideat

   

  Miten lahjaideat on valittu?

  Lahjaideoistamme löydät vaihtoehdon jokaiselle, joka on edes jossain määrin kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään, kaipaa piristystä kaamosväsymystä vastaan tai tykkää valita kotiinsa silmää ilahduttavia sisustuselementtejä.

  Kyseessä ovat suomalaiset kirkas- ja punavalolaitteemme, jotka valmistamme Keravan tehtaallamme. Ne ovat moneen sisustukseen sopivia design-valaisimia.

  Huippumuotoillut valaisimemme puhuttelevat myös teknologiasta kiinnostunutta. Kirkasvalolaitteemme ovat napanneet Tekniikan maailman kirkasvalolaitetestissä kolmoisvoiton vuonna 2019, joten ne vakuuttavat varmasti teknisillä ominaisuuksillaan. 

  Suosimme valaisimissamme pitkäkestoisia ledejä, joiden käyttöikä on jopa 50 000 tuntia. Lahjansaaja saa siis tehokkaan ja turvallisen valaisimen minimaalisella sähkönkulutuksella.

  Katso lahjaideat!

   

  Epic Kirkasvalolaite

  Suomalaiset ovat tällä hetkellä hurahtaneet toden teolla kirkasvaloihin. Niiden avulla torjutaan kaamosoireita ja pidetään mieli virkeänä läpi pitkän kaamoksen. Kirkasvalolaite on ihanteellinen lahja henkilölle, joka kokee energiatasojensa ja jaksamisen hiipuvan valon määrän vähentyessä.

  Kirkasvalo auttaa myös uniongelmiin – kun sitä käyttää aamuisin, käyttäjä piristyy ja illalla unihormonina tunnetun melatoniinin vaikutus alkaa juuri oikeaa aikaan. Moni on kokenut nukahtavansa helpommin ja nukkuvan yönsä sikeämmin.

  Kannattaa huomioida, että herätysvalona toimivat sarastusvalot eivät tarjoa kirkasvalon hyötyjä. Eli jos lahjansaajalla sattuisi jo olemaan sarastusvalo, hän todennäköisesti arvostaa myös tehokasta kirkasvaloa. Epic Kirkasvalo toimii lisäksi hyvänä yleisvalaisimena ja se on tyylikäs osa sisustusta.

  Epic Kirkasvalo

  Lue kirkasvalon hyödyistä

  Epic

  Valovoima Mini

  Valovoima Mini tarjoaa kirkasvalon täydet hyödyt kompaktissa paketissa. Valaisin on oiva valinta aktiiviselle tai matkustavalle henkilölle. Mini on näppärä ottaa mukaan toimistolle tai reissuun. Käyttöönotto on helppoa: aseta valaisin vain sopivalle tasolle, kuten pöydälle, ja paina kirkasvalo päälle. Tyylikäs nahkaremmi mahdollistaa valaisimen ripustamisen myös esimerkiksi seinälle.

  Lahjasaaja ilahtuu varmasti säätöominaisuudesta: kirkasvalon voi himmentää helposti pehmeämmäksi tunnelmavaloksi päivän ja illan edetessä.

  Valovoima Mini

  Lue kirkasvalon hyödyistä

  Valovoima mini

  Red Go Punavalolaite

  Onko lahjansaaja kiinnostunut kauneudesta, hyvinvoinnista ja uusimmista innovaatioista niiden tukemiseksi? Punavalolaite on varmasti ilahduttava valinta.

  Punavalohoitoa on tarjolla tyypillisesti kauneushoitoloissa ja esimerkiksi saunakokemuksina kylpylöissä. Mutta nyt punavalohoidon hyödyt ovat saatavilla helposti kotioloihin. Säännöllisellä käytöllä punavalo edistää ihon kuntoa, hiusten kasvua ja muun muassa lihasten palautumista.

  Red Go Punavalolaite on juuri sopivan kokoinen, tehokas ja turvallinen hoitolaite – joka myös näyttää hyvältä. Tällä hetkellä punavalolaitteiden suosio on voimakkaassa kasvussa. Red Go:lla teet varmasti suuren vaikutuksen omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneessa lahjansaajassa. Mukana tulevat helpot käyttöohjeet varmistavat, että hyödyistä pääsee nauttimaan heti.

  Red Go Punavalolaite

  Lue lisää punavalon hyödyistä täältä

   red go

  Lahjaideat Innoluxilta: kotimainen ja kestävä valinta

  Meillä on lähes 30 vuoden kokemus terveysvaikutteisten valaisinten tutkimuksesta ja suunnittelusta. Olemme miettineet tuotteissamme kaiken valmiiksi, jotta voit tehdä huolettoman ja varman valinnan.

  Jokainen tuotteemme on suunniteltu huolella pohjoismaalaisten huippusuunnittelijoiden toimesta.  Valitsemme myös laadukkaat materiaalit itse. 

  Kun löydät suosikkisi, voit tilata tuotteen suoraan verkkokaupastamme ja me toimitamme sen sinulle ilman postikuluja. Halutessasi voit olla meihin suoraan yhteydessä ja varmistaa toimitusajan.

  Mikäli nämä lahjaideat eivät vielä tarjonneet sopivaa vaihtoehtoa, katso koko valikoimamme täältä.