”Kirkasvalot lisäävät työntekijöiden vireystasoa ja parantavat unta” – Oscar Software Oy

”Kirkasvalot lisäävät työntekijöiden vireystasoa ja parantavat unta” – Oscar Software Oy


Oscar Software on Suomen nopeimmin kasvava ERP-toimittaja ja asiantuntipalveluita tarjoava IT-talo. Kotimainen yritys työllistää reilu 150 ammattilaista.

Etenkin koronan myötä kantavana teemana on ollut hyvinvointiin panostaminen. Yritys hankki Innoluxin kirkasvalot jokaiselle työntekijälle sekä toimiston yhteisiin tiloihin. 

– Haluamme tukea työntekijöidemme jaksamista niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tilikautemme yhtenä teemana on ollut työhyvinvointiin panostaminen, ja Innoluxin kirkasvalot sopivat tähän teemaan hyvin. Moni on huomannut positiiviset vaikutukset uneen ja vireystilaan, HR Business Partner Annika Männistö kertoo.

Tutustu kirkasvaloihin

 

Tavoitteena oli löytää kotimainen ja kestävä henkilöstölahja, joka tukee hyvinvointia

Oscar Softwarella haluttiin muistaa henkilöstöä lahjalla, joka on kotimainen ja tarjoaa pitkää iloa. Sopiva ratkaisu löytyi omasta asiakaskunnasta, Innoluxilta.

– Tiesin teoriassa, millaisia vaikutuksia kirkasvalolla on. Vasta kun pääsin käyttämään laitetta, olen todella vakuuttunut hyödyistä. Henkilöstöltä on tullut paljon hyvää palautetta, Annika kertoo. 

Säännöllisellä käytöllä kirkasvalo tukee tutkitusti luonnollista vuorokausirytmiä sekä auttaa torjumaan kaamosoireita. Kun kirkasvalon käytön ajoittaa aamun ensimmäisiin tunteihin, se herättää tehokkaasti ja pitää vireystason yllä läpi päivän.

Lue lisää hyödyistä

 

Kirkasvalon vaikutukset yllättivät positiivisesti

– Kirkasvalot olivat minulle jossain määrin tuttuja, mutta en ollut saanut aikaiseksi hankkia sellaista. Kun sain sen työpaikan puolesta, en voisi enää kuvitella eläväni ilman, myynti- ja markkinointijohtaja Sari Törmälä hymyilee.

– Yllättävintä on ollut se, että kasvaneen vireystilan lisäksi nukun paremmin. Olen huomannut muutoksen kehossani ja mielentilassani. Etenkin Suomen kaamoksessa kirkasvalo on ehdoton. Käytän sitä joka päivä, hän jatkaa.

Käytön aloittaminen on helppoa. Tilaus toimitettiin suoraan Oscar Softwaren toimistolle, mistä jokainen sai hakea oman pakettinsa. Valaisimen mukana tuli selvät ohjeet, joilla kirkasvalohoidon pystyi aloittamaan heti.

Lataa joululahjakatalogimme

 

Kirkasvalot tuovat tyyliä myös toimistolle – iloa työntekijöille ja asiakkaille

Kirkasvalo on vähän kuin tuotteen ja palvelun yhdistelmä: lahja toimii sekä konkreettisena ja tarpeellisena sisustusesineenä että hyvinvointia tukevana hoitolaitteena lukuisten vuosien ajan.

– Tekstiilejä ja muuta on vuosien aikana kertynyt paljon, joten tämä oli ihanaa vaihtelua, Sari kertoo. 

Sarin mukaan kesällä työpisteen lempiesine on tuuletin. Syksystä eteenpäin kirkasvalo nousee suosikiksi, josta ei voi enää luopua.

– Varmasti ostaisin samanlaisen myös itse. Merkkiä en vaihtaisi, sillä olen niin vakuuttunut Innoluxin laadusta, hän painottaa.

 

Laatu ja tyylikäs design varmistavat aktiivisen käytön

Annikan ja Sarin mukaan myös valaisimen ulkonäöllä on merkitystä. Oscar Software valitsi Innoluxin valikoimasta Rondo-kirkasvalot. Valaisin on tyylikäs, joten se sopii osaksi sisustusta. Näin se on koko ajan näkyvillä ja helposti käytettävissä.

– Tämä on toki iso satsaus alkuun, mutta loppupeleissä Innoluxin kirkasvalo on todella pitkäikäinen ja tarjoaa hyötyjä useiksi vuosiksi eteenpäin. Toimistoltamme löytyy kirkasvalojen lisäksi myös muita Innoluxin valaisimia, Annika sanoo.

Sari suosittelee kirkasvaloa kaikille, etenkin kaamosoireista kärsiville. 

– Jos tekisin jotain toisin, olisin hankkinut kirkasvalon jo aiemmin. Olen todella tyytyväinen, että työnantajani tarjosi kirkasvalot kotiin sekä toimiston yhteisiin tiloihin. Kun saa näin hienon lahjan työnantajalta, tulee arvostettu olo, Sari kiittelee.

 

Yhteenveto: kirkasvalot henkilöstölahjana

Oscar Software hankki Innoluxin Rondo-kirkasvalot koko henkilöstölle ja toimiston yhteisiin tiloihin.

Koetut hyödyt:

  • virkeämmät aamut
  • antaa virtaa koko päivään
  • tasaa nukahtamisaikaa illalla ja syventää unta
  • kaunis osa kodin ja etätyöpisteen sisustusta

Miksi Innoluxin kirkasvalo:

  • haluttiin valita kotimainen lahja
  • korkea laatu takaa pitkän käyttöiän
  • tyylikäs valaisin sopii myös toimistolle
  • tukee hyvinvointia ja jaksamista

 

Lue lisää kirkasvalon hyödyistä täältä

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Joululahjat työntekijöille

 

Tutustu kirkasvaloihin.