Lisa 450 riippuvalaisin Valkoinen Riippuvalaisin Innolux

ONNISTU KODIN VALAISTUKSESSA

Candeo Air kirkasvalo Kahvi Riippuvalaisin Innolux

HYVÄN VALAISIMEN OMINAISUUDET

Mietitkö millainen valaisin sopisi parhaiten keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai esimerkiksi kodin etätyöpisteelle?

Valaisimet ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Parhaimmillaan sopiva valaisin on pitkäikäinen ja päivittäin ilahduttava valinta.

Yleinen virhe on asettaa kattoon tavallinen kirkas riippuvalaisin, joka ei jaa valoa ympärilleen miellyttävästi, vaan pikemminkin häikäisee. Lopputuloksena on lattea yleisvalaistus. Parasta lopputulosta ei usein saavuteta myöskään pelkillä upotetuille led-valoilla.

Valaistuksen ammattilaisina haluamme auttaa sinua valinnassasi, jotta voit olla tyytyväinen lopputulokseen.

Multi lattiavalaisin lattiavalaisin Innolux

ONNISTU KODIN VALAISTUKSESSA – HYVÄN VALAISIMEN OMINAISUUDET

Selkokielinen ja visuaalinen oppaamme on miellyttävä vaikka iltalukemisena.

  • Löydät oppaasta valaistuksen kolme tarkoitusta, joista tulet tarvitsemaan ainakin ensimmäistä. Toisen ja kolmannen vinkin avulla voit viedä valaistuksesi ja koko sisustuksesi halutessasi uudelle tasolle.
  • Käymme läpi kodin tärkeimmät huoneet konkreettisten esimerkkien valossa. Saat inspiroivia ideoita keittiöön ja ruokasaliin, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen sekä työtilaan.
  • Kiitoksena oppaan lataamisesta saat myös – 10 % alekoodin.

Lataamalla oppaamme liityt uutiskirjelistallemme. Tulet jatkossa saamaan meiltä tietoa tarjouksista, kampanjoista ja uusimmista design-valaisimista suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit tietenkin poistua listalta milloin vain. Tervetulolahjana tarjoamme oppaan mukana henkilökohtaisen 10 %:n ale-koodin design-valaisinten verkkokauppaamme.

LATAA OPAS