Parhaat lahjaideat valoisaan tulevaisuuteen

Parhaat lahjaideat valoisaan tulevaisuuteen


Juuri puhjenneiden koivunlehtien vihreys häikäisee, kun kesäkausi kokoaa juhlimaan uusia vaiheita – valmistuneen suuri päivä on ikimuistoinen hetki nuoren polulla kohti omaa elämää, häät saattavat onnellisen parin avioliiton satamasta muistojen merelle saakka ja monenlaiset merkkipäivät saavat silmäkulmat kostumaan ilosta.  

On juhlan aika – uusien alkujen kesä valaisee myös tulevia teitä. Onnitteluiden raikuessa on aika kohottaa malja yhteisen riemun merkiksi! 

 

Valmistuneen valoksi 

Juhlatunnelman kruunaavat toivotut ja tarpeelliset paketit. Tutustu tarjontaamme ja löydä ajattomien klassikoiden sekä kiinnostavien uutuuksien modernista yhdistelmästä oma suosikkisi. Lahjansa ansainneen valoisan tulevaisuuden takaavat Innoluxin designvalaisimet, joiden laatu loistaa opinpolkunsa päättävän edessä avautuvalla matkalla kirkkaimmin.  

Suloinen Kielo S on itsestään selvästi valkeana kukkivan alkukesän ajankohtaisin riippuvalaisin, joka muistuttaa ihanan juhlapäivän lempeästä tunnelmasta myös syksyn pimeyden tullen. 

Luotettavaa loistetta tarjoaa Rondo air kirkasvalo. Valo ja virkeys ovat tunnetusti parhaat kaverit ympäri vuoden. 

Juho Pasilan taitavaa tekemistä edustavan tuoteperheen Kumpula pöytävalaisin on helppo luottokumppani niin työpöydälle kuin sängyn viereen. Sympaattisen pyöreämuotoinen siluetti on yhtä aikaa tuore ja tuttu. 

 

Valoa ja vastuullisuutta 

Kotimaisen Innoluxin monipuolisesta tuotannosta löydät vaivatta valaisimen, joka sopii mainiosti vastuulliseksi valinnaksi. Kiiltävän lahjapaperikääreen alta paljastuva käyttöesine on pitkäikäinen hankinta, jonka valo antaa iloa sesongista seuraavaan. 

Innoluxin Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset takaavat valaisinten korkean kotimaisuusasteen. Haluamme olla osa muutosta: kestävämpi maailma syntyy yhdessä rakentamalla, lukuisten käsien paikoilleen asettamista pienistä paloista. 

 

Yki Nummen klassisen yksinkertaiset muodot ovat aina varma lahjaidea. Kotimaisesta akryylista valmistuvat sekä lempeää valoa liihottava Lokki riippuvalaisin että ajattomalla muotoilullaan museokokoelmiin valikoitunut Modern Art pöytävalaisin. 

Innolux 30 -juhlavuoden suunnittelukilpailun voittaja Alba riippuvalaisimen Suomessa käsin painosorvattu alumiininen kupu muistuttaa sympaattisesti hattua. Suosikin löytäminen saatavilla olevien kahden koon ja kolmen värin joukosta voi muodostua haasteeksi – ehkä pirteä vihreä viekin tällä kertaa voiton? 

 

Panosta laatuun 

Sijoitus tulevaisuuteen voittaa aina – niin myös kodin hankinnoissa. Ilahduttava lahja on paitsi toivottu, myös saajansa näköinen. Valitsemalla Innoluxin valaisinvalion luot merkitykselliseen päivään yhden unohtumattoman muiston lisää – sekä takaat enemmän valoa uusiin suuntiin. 

Muotoilun menneet vuosikymmenet viitoittavat klassikoiden ajankohtaisuuden myös tulevina aikoina – hyvä suunnittelu onkin muotivirtauksista muuttumattomin, jonka voi luottaa säilyvän aina yhtä trendikkäänä. Innoluxin Heritage-mallisto koostuu tunnustettujen designin mestarien taidonnäytteistä, joilla kaikilla on oma persoonallinen kädenjälkensä.  

Kesän näyttävin juhlavieras ei turhia kainostele – ja luonnollisesti lahjakin on sen mukainen. Taiteilijaprofessori Yrjö Kukkapuron tunnistettavaan tyyliin muotokieleltään rohkea Perhonen pöytävalaisin on saatavilla kahdessa graafisessa sävyssä. Nyt kesäniitty kutsuu! 

Hohtavin hehku luodaan aidosta messingistä: Lisa 450 ja 270 messinki ovat Lisa Johansson-Papen käytännönläheisen estetiikan upea ilmentymä. Herkkä reikäkuviointi antaa valaisimen ympäristöön näyttävän valokuvioinnin. Riippuvalaisimet ovat kellomaisuudessaan mainiot myös parina ja pienempi Lisa 270 myös isompaan ryhmään ripustettuna. 

Tapio lattiavalaisin on ikonisen suunnittelijansa laajan tuotannon harvinainen helmi: Tapio Wirkkalan portfolio sisältää vain muutaman valaisimen. Geometrisiin muotoihin luottava ja selkeälinjainen Tapio on muuntautumiskyvyssään mainio valinta monenlaisiin tiloihin ja sisustuksiin.