Uutuuseleganssi yllättää kesä-Suomen majoitushelmessä

Uutuuseleganssi yllättää kesä-Suomen majoitushelmessä


Innolux Lisa riippuvalaisimet hotelli Vihannonkulma
Kuvassa Innolux Lisa 450 riippuvalaisimet
Kuvat: Krista Keltanen 

Innoluxin designvalaisimet ovat osa uniikin pikkuhotellin hurmaavaa lookia. Rentouttava viikonloppuvisiitti on saanut uuden kohteen: ainulaatuinen boutiquehotelli Vihannonkulma on rauhan tyyssija Loimaalla, Varsinais-Suomessa. Aikoinaan paikallisen liikemiehen yksityiskotina ja liiketilana toimineen rakennuskokonaisuuden on nostanut päivitettyyn loistoon laadukas kotimainen designparkettitoimija Timberwise. Luontevaa onkin, että puupintojen moninaisuus tarjoaa hotellivieraille kekseliästä visuaalista antia.

Sisutuksesta vastaa sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvas, joka pettämättömän värisilmänsä lisäksi tunnetaan taidostaan luoda aidon hienostuneita tiloja, kotimaista designia suosien. Kaikkien yhdeksän persoonallisen huoneen luonne on aivan omanlaisensa ja aitoja 1950-luvun elementtejä sekä vintagea on haluttu vaalia uudistusten ohella. Kokonaisuus pursuaa ehtymätöntä sisustusinspiraatiota ja herkullista silmänruokaa.

Innolux Lisa riippuvalaisimet hotelli Vihannonkulma
Kuvassa Innolux Lisa 270 messinki riippuvalaisimet

Innoluxin designvalaisimet tuovat viimeistelevän ilmeen boutiquehotelli Vihannonkulman nykypäivän eleganssiin. Lempeää lämpöä ja tehokasta yleisvalaistusta avariin aulatiloihin tarjoilevat hienostuneet Lisa 450 valkoinen -riippuvalaisimet sekä ilmavan keveät Modern Art -pöytävalaisimet. Kutsuvista huoneista voit yhtä lailla bongata useita ajattomia kaunottariamme: eleettömät Carin-seinävalaisimet, korumaiset Lisa 270 messinki -riippuvalaisimet, simppelit Amanda-plafondit ja näyttävät Sirri messinki -riippuvalaisimet. Useiden laadukkaiden kotimaisten sisustustoimijoiden rinnalla loistokas lopputulos on varma.

Innolux Carin seinävalaisimet ja Amanda plafondi Hotelli Vihannonkulma
Kuvassa Innolux Amanda plafondi sekä Carin seinävalaisimet 
Innolux Modern Art pöytävalaisimet Vihannonkulma hotelli
Kuvassa Innolux Modern Art pöytävalaisimet
Innolux Sirri messinki riippuvalaisin hotelli Vihannonkulma
Kuvassa Innolux Sirri messinki riippuvalaisin